We zijn live!

Sinds enkele dagen heeft de Almeerse Wolunie haar eigen website. Hier kunnen leden en niet-leden hun vragen stellen over het verwerken van de ruwe wol tot het boeken van activiteiten. Ook kun je alle informatie omtrent de Wolunie hier vinden.

Nieuwe leden kunnen gratis aan vier basisworkshops deelnemen (wassen, kaarden, verven met plantaardige kleurstoffen, vilten) en mogen het zelfgemaakte product, ontworpen door jonge Nederlandse designers, houden. In 2015 heeft Lotty Lindeman, textielontwerpster, het product ETUI voor de Wolunie ontworpen. Tijdens de workshops in de Wolfabriek komen alle stappen die nodig zijn om van ruwe wol dit ETUI-product te maken aan bod. Wassen, kaarden, vilten, verven met plantaardige kleurstoffen, en later ook spinnen, breien of weven.

Voor mensen die geen lid zijn of willen worden en voor huidige leden, bieden we extra workshops aan. Deze verschillen wel in duur en in prijs. Leden van de Almeerse Wolunie betalen altijd een lagere prijs. Daarnaast kunnen leden meedoen met de Zelfdagen en de Spingroep. Lid worden doe je via het menu aan de rechterkant en via de agenda kun je je inschrijven voor specifieke workshops.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen omtrent de Wolunie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief die hierboven onder ‘nieuws’ te vinden is.

Deel deze pagina met je volgers!
Vorige artikel

Wat is er allemaal gedaan in de Wolfabriek in 2014

Het Drijfveerproject is van start gegaan!

Volgende artikel