Vilten en spinnen…

Op elke eerste zondag van de maand tussen 13:00 en 16:00 kan er bij de Schaapskooi gesponnen worden. Het is altijd een gezellige bijeenkomst en onder het genot van thee wordt er heel wat afgesponnen. Bij mooi weer zitten we buiten en als het stortregent wordt er binnen gesponnen. Het winkeltje is op zondag ook open dus als er nog iets ontbreekt dan kun je dat daar ter plekke kopen.

Ben je lid van de Almeerse Wolunie en kan je spinnen? Kom dan gerust een keer langs. Je hoeft je hier niet voor aan te melden.

Ook bieden we elke maand voor leden de zogenoemde Zelfdag aan. Tijdens deze dag kun je meedoen met het thema wat we hebben gekozen, maar het is ook mogelijk om met je eigen project aan de slag te gaan.

Afgelopen zaterdag hebben we bijvoorbeeld pompoenen gevilt. We hebben er de hele dag aan gewerkt maar het resultaat mag er zijn!

Dit jaar zullen er nog twee Zelfdagen plaatsvinden. Op 21 november gaan we kerstballen vilten en breien, en op 12 december gaan we hiermee verder en zullen we ook nog engeltjes gaan maken. Hier dien je je wel voor aan te melden. In de agenda vind je meer informatie.

Deel deze pagina met je volgers!
Vorige artikel

Promotie van de Wolunie

Dutch Design Awards en het Drijfveerproject

Volgende artikel