Ledenactiviteiten in mei

Nu het mooie weer langzaamaan opgang begint te komen en de Schaapskooi weer open is voor bezoekers, starten we bij de Almeerse Wolunie ook weer met onze workshops. De nieuwe leden zullen komend weekend gaan beginnen met hun Snuffelworkshops, maar ook voor onze bestaande leden is er genoeg te doen.

Op 14 mei zal de Zelfdag weer van start gaan. Ga weer lekker zelf aan de slag met je eigen idee of start samen met andere leden een klein project. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos dus begin maar alvast met het opdoen van inspiratie!

Op zondag 15 mei kun je meedoen aan de Leden voor ledenworkshop: Geverfde gebundelde garens. Tijdens deze workshop zul je allerlei strengen garen gaan verven met natuurlijke kleurstoffen. Uiteindelijk zul je naar huis gaan met een prachtig gekleurd eindresultaat en heb je geleerd welke technieken je kunt toepassen om tot een bepaalde kleur te komen of accenten aan te brengen.

Op 22 mei kun je meedoen aan de Verdiepingsworkshop Viltershandboek: Verdiep je verder in vilttechnieken. Deze workshop zal je inzicht gaan geven in de verschillende technieken die je kunt gebruiken om te vilten. Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze workshop opdoet, kun je lekker thuis of op de Zelfdagen verder experimenteren.

Op 28 mei zal de Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering brengen we je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de Wolunie en je kunt als lid actief meedenken en nieuwe ideeën inbrengen.

Voor al deze activiteiten kun je je zoals gebruikelijk inschrijven via www.almeersewolunie.pleio.nl. Ook zie je daar direct welke andere activiteiten we verder organiseren gedurende de rest van het jaar. Schrijf je alvast in, dan weet je zeker dat je van een plek bent verzekerd!

Deel deze pagina met je volgers!
Vorige artikel

Snuffelworkshops van start

Bericht uit de Schaapskooi, 8 mei

Volgende artikel