Activiteiten in juni en juli

Hopelijk check je regelmatig onze agenda op Pleio en volg je ons al op Facebook en/of Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. Voor degenen die dit nog niet doen, volgt hieronder een overzicht van de activiteiten die we in juni en juli zullen organiseren. Er staan namelijk weer een hoop interessante, leerzame, en vooral gezellige activiteiten op de planning!

Op zaterdag 18 juni en zaterdag 16 juli kun je als lid meedoen aan de Zelfdag. Je kunt dus weer aan de slag gaan met je eigen idee of start samen met andere leden een projectje. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Geef bij inschrijving op Pleio wel even aan wat je wil gaan doen zodat de organisatoren daar rekening mee kunnen houden.

Op zondag 19 en 26 juni vinden de laatste twee Snuffelworkshops voor nieuwe leden plaats. Als reeds bestaand lid kun je GRATIS meedoen met deze twee workshops waarin je het designproduct 2016 gaat maken. Omdat deze Snuffelworkshops oorspronkelijk alleen bedoeld waren voor nieuwe leden, moet je je als lid apart voor deze workshops inschrijven via het Snuffelworkshop-pakket voor leden.

Op 26 juni en 3 en 24 juli houden we onze Productiedag. Leden van de Almeerse Wolunie helpen dan met de wolproductie. Dit houdt in dat de vachten van de Romneyschapen worden gewassen en gekaard ten behoeve van het infopunt en speciale projecten. Bij inschrijving op Pleio kun je aangeven op welk tijdstip je denkt aanwezig te zullen zijn.

Vaste prik op de eerste zondag van de maand is de Spingroep. Leden kunnen dus weer kosteloos meedoen op zondag 3 juli. Ben je nou nog een beginneling, denk er dan eens over na om mee te doen met de Beginners Spincursus. Deze cursus zal pas gepland worden op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen.

Voor al deze activiteiten kun je je zoals gebruikelijk inschrijven via www.almeersewolunie.pleio.nl. Ook zie je daar direct welke andere activiteiten we verder organiseren gedurende de rest van het jaar. Schrijf je alvast in, dan weet je zeker dat je van een plek bent verzekerd!

Deel deze pagina met je volgers!
Vorige artikel

Een interview met… Anne Bliek

Bericht uit de Schaapskooi, 29 juni

Volgende artikel