Activiteiten bij de Almeerse Wolunie

Kijk in de agenda voor de planning en de voorwaarden (maximaal aantal deelnemers, kosten etc.) en om je op te geven. Tenzij anders vermeld zijn onze activiteiten alleen voor leden!

In de planning vind je de volgende activiteiten:

Basisworkshops

Deze geven een korte introductie op verschillende aspecten van het wolverwerkingsproces. De basisworkshops zijn bedoeld voor nieuwe leden en worden, afhankelijk van het aantal nieuwe leden, één of twee keer in het jaar gegeven.

Zelfdagen

Tijdens zelfdagen werk je aan je eigen project. Je kunt dan gebruikmaken van (een deel van) de faciliteiten van de Almeerse Wolunie.

Wandewi

In het Infopunt en op markten verkopen we onder meer kaardvlies, garen en kleine zelf vervaardigde producten (zoals zeepjes met een vilten, gebreid of gehaakt jasje en sokken en andere producten die we op onze sokkenbreimachine breien. Deels maken leden deze producten thuis, deels tijdens de Wandewi-dagen in de Schaapskooi. Ook voor grotere projecten wordt op Wandewi-dagen samengewerkt.

Workshop Designproduct

Maak onder leiding van de ontwerper het Designproduct van het jaar. Als het product in de winkel wordt opgenomen, wordt het in een Wandewi (of aansluitend aan de Designworkshop) geproduceerd..

Brei- en spinmiddagen

Samen breien, haken en/of spinnen is gezellig. Deel je kennis of doe nieuwe kennis op, inspireer en laat je inspireren.

Leden-voor-leden-workshops

De leden-voor-leden-workshops zijn hét moment om nieuwe dingen te leren. Het kan gaan om een techniek of een klein product. En heb je zelf iets dat je over wilt dragen? Geef dan zelf eens zo’n korte workshop.

Deel deze pagina met je volgers!