Gezocht: Bestuurslid Activiteiten

Vereniging Almeerse Wolunie heeft een vacature in haar bestuur. Het bestuur bestaat op dit moment uit zes personen. Om weer compleet te zijn zoeken wij een enthousiast lid dat zich bezig houdt met interne- en externe activiteiten.

Wat is de Almeerse Wolunie

De Almeerse Wolunie is een vereniging met als doel ondermeer het stimuleren van duurzame wolverwerking in Almere en daarbij de Wolfabriek te gebruiken. De leden zijn de drijvende kracht in de vereniging!

Wat biedt de Almeerse Wolunie

Een gezellige vereniging waar het aloude ambacht van “Wol verwerken” centraal staat. Wij bewerken de wol vanaf het scheren tot eindproduct. Er wordt gevilt, gesponnen, geverfd, geweven, gebreid, gehaakt. Er is een wolwinkel gerund door gastvrouwen, de verfakker is voor de oogst van planten voor het verven. De Wolfabriek staat daarvoor tot onze beschikking. Je bent in de gelegenheid om te werken aan eigen ontwerpen in de wolfabriek. Er zijn groepen zoals de spingroep die regelmatig bijeenkomen. Kortom voor ieder wat wils op het gebied van werken met wol.

Wat zijn onze ambities 

Wij zetten in op meer activiteiten voor belangstellenden en leden van de Almeerse Wolunie. Wij willen groeien in aantal leden, maar ook in aantal en soort activiteiten. Wij zoeken daarom een bestuurslid die zich bezighoudt met in- en externe activiteiten.

Wij vragen:

  • je bent/wordt lid van de Almeerse Wolunie
  • je bent betrokken bij de doelstelling van de Almeerse Wolunie
  • je werkt samen met de andere bestuursleden als een team,
  • je bereidt voor en woont bestuursvergaderingen bij
  • je hebt affiniteit met het verwerken van wol
  • je aandachtsgebied: organiseren en begeleiden van activiteiten voor zowel leden als belangstellenden buiten de vereniging

Specifieke Taak:

  • het organiseren/ begeleiden van activiteiten

Interesse? Meer informatie kan gevraagd worden bij bestuur Almeerse Wolunie: Anne Bliek, voorzitter, 06–53258909, Ernestine Kossmann, secretaris, 06–28120361, Jan Wachtmeester, penningmeester, 06–12967056

Contact