Workshops

Tijdens de workshops in de Wolfabriek komen alle stappen die nodig zijn om van wol een product te maken aan bod. Wassen, kaarden, verven met plantaardige kleurstoffen, en later ook vilten, spinnen, breien of weven. De workshops verschillen onderling in duur en in prijs. Leden van de Almeerse Wolunie betalen altijd een lagere prijs en kunnen soms zelfs gratis deelnemen.

Als je lid wordt van de Almeerse Wolunie dan kun je een aantal workshops volgen, de zogenaamde Basisworkshops. Tijdens deze workshops maak je kennis met de basis van het wolverwerkingsproces.

Speciaal voor leden worden er Leden-voor-leden workshops gegeven. Een leden-voor-leden workshop wordt gegeven door een lid van de Almeerse Wolunie voor de andere leden. Het lid bepaalt zelf het onderwerp. Ben je lid van de Almeerse Wolunie en lijkt het je misschien leuk om zelf eens zo’n workshop te geven? Geef je dan op door een mail te sturen naar info@almeersewolunie.nl.

In de agenda op Pleio staan alle workshops weergegeven die het komende jaar op de planning staan. Daar kun je ook zien of en hoe je je moet inschrijven.

Bestand_004

Contact