Lidmaatschap 2021

Het lidmaatschap van de Almeerse Wolunie bedraagt voor 2021  € 50,=.

Nieuwe leden van de Almeerse Wolunie kunnen aan een aantal basisworkshops deelnemen. Tijdens deze workshops maak je kennis met de basis van het kaarden, vilten, spinnen en verven. Als je deze basiskennis bezit kun je deelnemen aan Leden-voor-leden workshops.

Bestaande leden die de basisworkshops al hebben gevolgd, kunnen vaak tegen gereduceerd tarief meedoen aan andere cursussen zoals de verdiepingsworkshops. Daarnaast organiseren we voor leden een aantal activiteiten zoals de Zelfdagen, Productiedagen, en Leden-voor-leden workshops, die gratis te volgen zijn, met uitzondering van de kosten voor het materiaal. Tenzij natuurlijk de producten naar onze winkel gaan.

Ook bedrijven kunnen lid worden van de Almeerse Wolunie.

Lid worden of iemand lid maken?
Stuur een email met naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van het nieuwe lid naar info@almeersewolunie.nl

Maak gelijktijdig het lidmaatschapsbedrag van € 50,= over op rekeningnummer NL98RABO0151532176 t.n.v. Vereniging Almeerse Wolunie o.v.v. “lidmaatschap AWU 2021” met de naam, telefoonnummer, e-mailadres en postadres van het nieuwe lid. Er zal vanuit de Wolunie vervolgens contact met je worden opgenomen. Nadat je lid bent geworden, kun je je via onze agenda op Pleio inschrijven voor de verschillende workshops.

Contact